3 Laman web POPULAR untuk borong barang dari China secara online

Dah baca ke post saya sebelum ni yang bertajuk Muat turun Ebook Rahsia Taobao edisi preview secara percuma? Dalam post tersebut saya ada nyatakan yang saya ada muat turun ebook Rahsia Taobao edisi Percuma dari laman web ini.

 

Masa saya download ebook Rahsia Taobao ini, saya tak terus baca. Sibuk dengan urusan lain.

 

Saya pun ada banyak lagi projek yang nak kena buat dan nak kena study. Baru tadi saya sempat membaca ebook Rahsia Taobao edisi percuma tersebut.

 

Tau tak, berapa lama masa yang saya peruntukkan untuk baca ebook Taobao percuma ni?

 

Tak lama. Cuma 10 minit sahaja.

 

Isi kandungannya cukup menarik.

 

Penulis ada jelaskan, kenapa laman web Taobao menjadi pilihan. Untuk makluman anda, bagi tujuan borong barang dari China, sebenarnya terdapat beberapa laman web yang anda boleh jadikan pilihan.

 

Sebagai contoh, laman web yang cukup popular adalah laman web AliBaba.com

borong-dari-china-dengan-alibaba

Laman web Alibaba memang mampu untuk berikan harga yang murah kepada para pemborong.

 

Walaubagaimanapun, terdapat minimum order quantity yang anda perlu capai bagi melayakkan diri kita dapat harga yang murah. Sebagai contoh, kena beli sekitar 500 – 1,000 unit baru dapat murah.

 

Ada ke bajet sebanyak tu? Kalau tak ada bajet sebanyak tu, kenalah cari alternatif lain.

 

Laman web AliExpress

borong-dari-china-aliexpress

Ini juga salah satu laman web yang cukup popular terutama sekali apabila bercerita tentang memborong dari China. Laman web AliExpress juga adalah dimiliki oleh dimiliki oleh Ali Baba.

 

Kalau anda buka laman web AliExpress, (boleh klik ke pautan ini) anda akan dapati segala transaksi adalah menggunakan matawang USD.

 

Ha ha bagus ke buat transaksi dalam matawang USD? Fikirlah baik-baik.

 

Sekarang ni, kita sedia maklum, kekuatan matawang kita berbanding USD tidaklah begitu baik. Atas faktor matawang ini, akan menjadikan pembelian kita jadi sedikit mahal.

 

Saya semak di Google, kadar tukaran matawang kita sekarang ni ialah USD1 bersamaan dengan RM4.42

 

Setelah mengetahui apa alternatif laman web borong dari China yang boleh kita gunakan, maka ada satu lagi laman web yang sesuai untuk dijadikan pilihan, iaitu laman web Taobao.

muat-turun-rahsia-taobao-borong-dari-china

Inilah yang saya duk cerita pung pang pung pang dalam blog ini. Laman web Taobao yang mana panduan untuk menggunakan laman web ini sebagai sumber untuk dapatkan stok barangan boleh dimuat turun menerusi pautan ini.

 

Taobao.com ni juga adalah dibawah AliBaba group.

 

Laman web ini berjaya menarik tumpuan para pemborong dari seluruh dunia, kerana di laman web ini, mereka yang tidak mempunyai modal yang besar bagi memulakan perniagaan, boleh beli barang disini.

 

Kiranya macam ni.

 

Para peniaga kecil, yang modal dalam tangan sekitar RM500 – RM5,000 sahaja, boleh beli stok barang dari laman web ini dan masih boleh untung besar.

 

In fact, kalau anda cuma ada RM200 sahaja sebagai modal, juga boleh dapatkan stok produk di laman web Taobao.

 

Bagaimana?

 

Setakat ini, berminat tak nak tau dengan lebih lanjut mengenai panduan ini? Jika minat, download dan bacalah dulu ebook Rahsia Taobao versi percuma menerusi pautan ini.

 

Semua orang boleh berniaga sekarang ni. Tak perlu tunggu ada modal ribu-ribu dalam tangan. Guna sahaja what ever modal yang ada dalam tangan.

 

Dari modal yang sikit tu, kita kembangkan lagi supaya jadi banyak. Itu lebih baik, daripada mula besar, lepas tu bisnes habis jahanam ha3.

 

Ok dah.

 

Pergi download ebook Rahsia Taobao tu secepat mungkin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: