Feedback dan testimoni dari pembeli ebook Rahsia Taobao 2017

Kali ni saya cuma nak kongsikan 3 testimoni yang saya ambil dari laman web RASMI Rahsia Taobao. Anda juga boleh baca testimoni yang sama dari laman web ini.

 

Kalau nak tau, sama ada sesuatu ebook tu bagus atau tidak, kita lihat kepada testimoni pembeli terdahulu.

 

Memang betul, kita tak boleh nak percaya seratus peratus pada testimoni, sebabnya zaman sekarang ni, memang ada yang mereka-reka testimoni semata-mata nak jadikan produk dia laku.

 

Sebenarnya testimoni tu palsu sahaja. Dah la palsu, guna apps pulak tu untuk buat. Ok, lazimnya, untuk testimoni yang palsu ni, kita boleh nampak tahap membodek dia sangat tinggi.

 

Baiklah, tentang testimoni palsu tu mungkin saya akan ulas di lain masa. Hari ini, saya just nak cerita mengenai testimoni pembaca ebook Rahsia Taobao 2017.

 

Testimoni pembaca ebook Rahsia Taobao 2017 pertama

testimoni-ebook-rahsia-taobao

Satu perkara yang mungkin ramai tak sedar ialah, kita sebenarnya memang boleh hubungi seller menggunakan sistem chat yang disediakan untuk bertanya sebarang soalan.

 

Ya, boleh tanya apa-apa soalan.

 

Contohnya nak tanya soalan-soalan seperti

  1. “Boleh tak kalau nak buat dropship?” (can you dropship this item?)
  2. “Berapa banyak yang tinggal untuk produk ini?” (How much stock do you have for this item?)
  3. Untuk penghantaran guna syarikat kurier apa? (What courier service that you use?)

 

Termasuklah kalau anda nak tanya, boleh bagi saya harga diskaun? (You are very helpful. I like dealing with you. Can you give some discount?)

 

Kalau dapat, dapatlah. Kalau tak dapat, kita tak rugi apa-apa pun. Setakat tanya soalan macam tu, bukan kena bayar apa-apa.

 

Most likely, seller tu akan bagi link rahsia yang anda boleh order dengan harga yang lebih rendah. Link rahsia ini kena pastikan masih lagi menggunakan sistem Taobao.com supaya anda dapat menjalankan transaksi dengan selamat!

Download ebook Rahsia Taobao disini.

 

Testimoni pembaca ebook Rahsia Taobao 2017 kedua

review-ebook-taobao

Sebenarnya feedback yang kat atas ni diambil terus dari FB Group support pembeli ebook Rahsia Taobao 2017.

 

Kalau anda nak lihat lagi, boleh join group tersebut selepas menjadi pembeli ebook ini. Dari gambar yang diberikan kat atas tu, kita dapat lihat yang akak ni beli brooch dan juga pin tudung dari China.

 

Borong brooch dan pin tudung dari China terus boleh dapat yang cantik-cantik dan yang pastinya harganya juga cantik.

 

Kalau tak nak jual balik, beli untuk kegunaan sendiri pun dah ok. Boleh bagi kat mak, akak, isteri dan mak cik mak cik kan.

 

Testimoni pembaca ebook Rahsia Taobao 2017 ketiga

review-dari-pembeli-ebook-rahsia-taobao

Ya, barang untuk crochet pun ada yang borong terus dari China. Katanya lagi murah dan yang penting kualitinya lebih baik berbanding beli kat pasaran kita.

 

Ha ha saya pun tak berapa tahu sangat apa benda crochet ni. Tapi orang yang dalam bidang ni, mesti tau la, sama ada barangan yang dibeli tu berkualiti atau tidak.

 

Jadi, selepas anda baca testimoni dan feedback ni semua, adakah anda masih tak yakin nak beli barangan dari China secara borong? Boleh beli online je tau.

Baca juga:

i. Berbaloi ke beli ebook Rahsia Taobao 2017?

ii. 6 Rahsia pemborong yang akan dibongkarkan dalam ebook Rahsia taobao 2017

iii. Betul ke barang dari China tak berkualiti?

iv. 3 Sebab ianya berbaloi untuk anda memiliki ebook Rahsia Taobao

 

Anda boleh download versi percuma terlebih dahulu disini.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: