Ebook Panduan cara borong dari laman web 1688

Satu lagi laman web yang menjadi perhatian para pemborong, selain daripada laman web Taobao, ialah laman web 1688.

 

Saya rasa, mungkin tak salah rasanya kalau saya katakan yang buat masa ni masih belum ramai yang menjadikan laman web 1688 tu sebagai laman web untuk dapatkan sumber atau stok barangan.

 

Menurut Nigel Ong, yang juga merupakan penulis ebook Rahsia Taobao, laman web 1688 ni sebenarnya adalah laman web yang dibangunkan khusus untuk memudahkan para pemborong dari China mendapatkan barangan untuk diniagakan.

 

Target market bagi laman web 1688 ni sebenarnya adalah untuk para pengeluar produk dari China berhubung dan melakukan transaksi dengan para pemborong dari China.

 

Namun, asalkan transaksi dilakukan secara online, kita yang tidak berada di China dan bukan pemborong dari China juga masih ada peluang untuk dapatkan stok barang dari sumber laman web 1688 tu.

 

cara-beli-dari-website1688

Sekiranya anda perlukan panduan, bagaimana cara nak beli dari laman web 1688.com ni, ada berita baik untuk anda.

 

Anda boleh dapatkan panduan ini secara PERCUMA sahaja. Walaubagaimanapun, bukan semua orang layak untuk dapatkan ebook ini secara percuma.

 

Walaupun percuma, ianya adalah percuma bersyarat.

 

Hanya mereka yang muat turun panduan berbayar Rahsia Taobao sahaja yang akan dapat memiliki ebook panduan ini. Klik sini sekarang ya.

 

Panduan ini adalah ebook tambahan yang akan diberi sebagai bonus apabila anda dapatkan ebook utama, iaitu Panduan Rahsia Taobao – Panduan memborong barangan dari China.

 

Saya ingin kongsikan satu lagi testimoni dari pembeli ebook Rahsia Taobao sebelum ini yang dah berjaya borong barang dari China. Kali ni dia nak borong dari laman web 1688 pula.

testimoni-pembeli-ebook-rahsia-taobao

Ada tiga barang yang dia dah berjaya borong dari China, iaitu Speaker Bass, Nurse Shoes dan juga Safety Shoes.

 

Semua tu dibeli dari laman web Taobao. Cuma lepas ni mungkin dia nak beli dari 1688 pulak.

 

Untungnya bila kita tahu macam-macam sumber, tak perlu risau dah tentang harga dan supplier.

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “Ebook Panduan cara borong dari laman web 1688

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: