Dapatkan pelbagai barangan Taobao Collection secara selamat tanpa perlu faham tulisan cina

Seperti biasa, kalau tak ada sebarang urusan yang mendesak, saya akan buka laman web ini.

 

Ada beberapa sebab kenapa saya suka buka laman web tersebut.

 

Pertama, saya nak cari barang murah.

Kedua, saya nak dapatkan idea, apa dia produk yang sesuai untuk dijual sekarang ni.

Ketiga, sebab saya nak lihat apa dia produk dari China yang boleh diborong dari laman web tersebut.

 

Sebenarnya, kalau anda juga seperti saya, biasa buka laman web Lazada, anda pasti akan dapati setiap hari mesti akan ada sesuatu yang baru di laman web tersebut.

 

Sama ada promosi yang baru, kempen yang baru mahupun jenama yang baru. Macam baru sebentar tadi saya nampak ada benda baru di Lazada.

borong-barang-taobao-china-dengan-selamat

Ini direct link yang anda boleh klik untuk lihat.

 

Nampak gayanya, sekarang ni kita dah boleh dapatkan pelbagai barangan dari negara China yang sebelum ini dijual menerusi platform Taobao.com hanya menerusi laman web lazada.

 

Adakah ini berita baik atau berita yang kurang baik buat para pemborong di Malaysia?

 

Berita baiknya, sekarang ni dah jadi lebih mudah dan selamat kalau nak buat tempahan barangan dari China. Sebelum ini pun dah kira mudah, tapi kali ini, dengan adanya Lazada Malaysia sebagai perantara, ia akan jadi lagi mudah.

 

Kemudian kalau kita lihat dari segi harga, nampaknya makin murah barangan yang kita boleh dapatkan tu nanti.

 

Last but not least, macam yang saya ada sebutkan di bahagian tajuk artikel tu… masalah bahasa bukan lagi penghalang. Even tak faham tulisan cina sekalipun, masih tetap boleh buat pembelian dengan tenang.

 

Ok la, kalau nak beli barangan Taobao Collection, anda boleh klik sini.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: