Cara menjual barangan yang di borong dari China menggunakan Facebook Fanpage

Anda telah pun memborong pelbagai jenis barang dari China. Semua urusan tempahan, hanya dilakukan secara online sahaja.

 

Bukannya susah sangat. Semua itu boleh dilakukan menerusi laman web Taobao. Kalau anda tak tau, macam mana nak borong barang dari China secara online menerusi laman web Taobao, anda hanya perlu rujuk panduan ini.

 

Sekiranya anda dah berjaya borong barangan yang anda mahukan, dan barang tersebut juga telah selamat sampai ke rumah anda, maknanya sebahagian dari cabaran untuk menjadi usahawan borong telah pun selesai.

review-ebook-taobao

Cabaran seterusnya adalah untuk mendapatkan pelanggan yang berminat untuk beli produk yang kita jual. Hanya apabila kita berjaya jual produk yang kita dah borong, dan berjaya dapatkan pelanggan, barulah kita akan dapat nikmati keuntungannya.

 

Selagi tak berjaya jual, maka selagi itu, kita masih belum ada sebarang pendapatan tau.

 

Kalau anda perasan, dalam pakej ebook Rahsia Taobao, sebenarnya anda akan memperolehi satu ebook yang mengajar anda cara-cara untuk menjual barangan yang telah diborong dari China ini secara online sahaja menggunakan platform FB Fanpage.

 

rahsia-taobao-fanpage Anda akan dapat ebook berjudul Panduan Meledakkan Jualan Menggunakan Fanpage ini secara PERCUMA sahaja apabila anda mendapatkan ebook Rahsia Taobao menerusi pautan ini.

 

Kenapa mesti guna FB Fanpage?

 

Jawapan mudahnya ialah, pada hari ini, hampir semua orang ada akaun Facebook.

 

Kalau seseorang tu ada smartphone, kebiasaannya dia mesti ada akaun Facebook. FB akan sentiasa dibuka dan menjadi salah satu laman web yang paling kerap dikunjungi dalam sehari.

 

Bangun tidur bukak FB. Sebelum tidur bukak FB. Waktu sedang memandu ketika terperangkap dalam traffic jam, bukak FB. Masa tunggu bas, dalam tren, dalam perjalanan ke tempat kerja, juga buka laman web FB.

 

Prospek atau bakal pelanggan anda, memang ada di Facebook.

 

Anda perlu jadi lebih cerdik untuk dapatkan pelanggan di laman web Facebook. Memang kita boleh dapat ramai pelanggan dan kalau kena dengan caranya, ada beribu-ribu pelanggan yang boleh diperolehi hanya dari laman web Facebook.

 

Bagi mereka yang pernah dapatkan ebook Rahsia Taobao ni, mungkin ada yang merasakan tak cukup dengan apa yang diajarkan dalam ebook versi percuma tu.

 

Jadi, untuk pengetahuan anda, anda sebenarnya boleh pelajari teknik pemasaran FB dengan menggunakan Fanpage yang lebih advance.

 

Download panduan tersebut menerusi laman web ini.

fanpage-superstar

Terdapat 8 langkah yang anda boleh praktikkan bagi melonjakkan jualan barangan yang telah anda borong dari China apabila anda mengikuti strategi yang dikongsikan dalam ebook ini.

 

Bukan itu sahaja, malahan ada beberapa lagi ebook bonus yang bakal menjadi milik anda.

 

Antaranya ialah

  1. Cara dapatkan kos iklan serendah RM0.03 per likes
  2. Cara nak dapatkan targeted buyer atau pelanggan yang paling tepat
  3. Teknik close sale pantas menggunakan applikasi whatsapp

 

Anda boleh lihat tawaran lain menerusi pautan ini ya.

 

Ebook yang mengajar cara untuk menjalankan promosi menggunakan medium FB Fanpage ini diberi nama Fanpage Superstar.

 

Bagi mereka yang memang bergantung kepada laman web Facebook untuk hasilkan jualan, memang cukup sesuai untuk dapatkan panduan ini.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: