Ebook Rahsia Taobao: Dapatkan diskaun sebanyak 30% sempena sambutan Hari Raya 2017

Saya pasti, ramai yang ternanti-nanti tawaran seperti ini.

 

Ya, anda berpeluang untuk dapatkan potongan harga sebanyak 30% bagi mendapatkan ebook Rahsia Taobao.

 

Walaupun begitu, anda kena bertindak PANTAS. Tawaran ini adalah untuk tempoh masa terhad sahaja. Ianya adalah istimewa sempena hari raya sahaja.

rahsia-taobao-borong-dari-china

Hari raya bila?

 

Hari raya tahun 2017 sahaja ya. Lepas ni, tawaran ini akan ditarik balik.

 

Macam mana cara nak dapatkan link download Ebook Rahsia Taobao ni? … dengan potongan harga sehingga 30%.

 

Baiklah. Ini caranya.

 

Pertama, sila klik link ini. Seterusnya anda akan dibawa ke halaman utama.

borong-dari-china

Anda boleh baca satu per satu apa yang ditulis di laman web tersebut.

 

Saya yakin, kalau anda biasa jumpa laman web ini, anda mesti biasa dengan konten di laman web tersebut. Baiklah, kalau anda tak nak baca lagi pun tak ada masalah.

 

Anda boleh scroll dan klik pada butang pembelian.

rahsia-taobao-free-download

Paparan seperti diatas akan kelihatan.

 

Lihat pada bahagian yang Discount. Masukkan kod diskaun berikut.

RAYA2017

 

Bila anda masukkan kod tersebut, RAYA2017, anda akan dapati harga asal di diskaun sebanyak 30%.

 

Lihat contoh dibawah.

download-percuma-ebook-rahsia-taobao

Ha… nampak kan?

 

Ebook Rahsia Taobao ini jadi lebih murah.

 

Walaubagaimanapun, anda kena bertindak cepat.

 

Kod ini hanya SAH sehingga sebelum 1 Syawal 1438 (25/6/2017) , apabila sudah masuk 1 Syawal dan takbir hari raya sudah bergema! Maka kod ini tidak akan boleh digunakan lagi.

 

Ini link untuk anda buat tempahan.

Klik sini untuk download
Klik sini untuk download
Klik sini untuk download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “Ebook Rahsia Taobao: Dapatkan diskaun sebanyak 30% sempena sambutan Hari Raya 2017

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: