Ebook Rahsia Taobao – Bestseller Jun 2017

Setiap bulan, pihak klikjer selaku penjual sah ebook Rahsia Taobao akan mengeluarkan senarai, ebook apa yang berjaya mengungguli carta top 10 bagi ebook yang dipasarkan menerusi platform jualan mereka.

 

Carta ini akan dikemaskini setiap bulan.

 

Pemilihan ebook dan sistem ranking adalah berdasarkan kepada berapa banyak ebook yang berjaya dijual bagi bulan sebelumnya.

 

Jadi kat sini kita boleh dapat gambaran, jika sesuatu ebook tu berjaya menduduki tempat pertama dalam senarai, bermakna ebook tersebut memang bagus dan mempunyai ramai pembeli.

 

Tak kan lah semua yang beli ni saja-saja beli? Mesti sebab mereka nak dapatkan manfaat dan ilmu memborong dari China dengan tepat yang boleh diperolehi menerusi ebook tersebut.

 

Berikut ini adalah carta yang saya maksudkan.

rahsia-taobao

Sekiranya anda juga ingin baca ebook Rahsia Taobao, bolehlah download percuma edisi preview menerusi pautan ini.

 

Jika setelah anda baca edisi preview lalu anda menyukai apa yang anda baca, maka seterusnya bolehlah anda dapatkan yang full version pula.

 

Untuk full version, boleh layari laman web ini pula.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: