Rahsia Taobao bantu borong barang murah dari China dengan lebih SELAMAT

Siapa yang pernah beli barang secara online, pasti faham apa dugaan yang mungkin terpaksa di lalui.

 

Kadang-kadang tu, tak perlu nak tunggu beli jauh-jauh sampai ke negara China tu, malahan beli kat web ecommerce Lazada ni pun kadang-kadang kita rasa tak puas hati. Barang yang sampai tak sama seperti yang kita harap-harapkan.

 

Bagi mereka yang ada pengalaman yang tak berapa baik, mesti akan rasa kurang yakin untuk borong (sudah tentu dalam kuantiti yang besar) barang-barang murah dari laman web borong China iaitu Taobao.

 

Saya pernah kongsikan dalam blog ni, tiga laman web yang biasa pemborong gunakan untuk beli barang-barang dari China. Malahan, ada sesetengah laman web mengembangkan lagi senarai tempat atau laman web yang kita boleh gunakan sehingga 5 buah laman web borong dari China.

 

Baca dulu

  1. 3 Laman web POPULAR untuk borong barang dari China secara online
  2. 5 Laman web borong barang murah dari China secara online

 

Jika anda mempunyai pengalaman membeli yang kurang baik dimasa lalu, itu tak sepatutnya dijadikan alasan untuk anda tidak bergiat dalam bisnes borong.

 

Walaupun tak mustahil pengalaman seumpamanya untuk berulang lagi, namun juga bukan mustahil untuk keadaan jadi lebih baik.

 

Mungkin sebelum ni, kita ada tersilap langkah dan tak memahami dengan betul, macam mana sebenarnya proses jual beli secara online dengan betul.

 

Apakah indikator yang perlu kita perhatikan sebelum membuat tempahan dengan mana-mana seller yang terdapat di laman web borong?

Apakah barang yang perlu kita elakkan?

Apa prosedur yang perlu dilakukan sebelum buat pembayaran?

Bagaimana jika kita tak puas hati dengan barang yang kita terima?

Macam mana kalau barang yang kita order tak sampai pada kita dan kena tahan dengan pihak kastam?

 

Semua persoalan ini, akan dijawab dalam ebook Rahsia Taobao yang anda boleh muat turun dari laman web ini.

 

Saya yakin, masa anda rasa seperti ditipu sebab beli lain, barang yang sampai pulak lain, anda mesti tak ada sebarang rujukan, sebaliknya anda main beli je apa-apa barang yang anda rasa mahu beli.

 

Itu sebab anda tak dapat barang seperti yang anda mahukan.

 

Dengan adanya panduan borong secara online seperti ini, pasti ia akan bantu anda mendapatkan barang murah dari China dengan selamat.

panduan-borong-dari-china-dengan-selamat

Jadi, buat pemborong dan bakal pemborong sekalian, muat turunlah panduan ini sementara masih lagi ada peluang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: